Dávid Violetta vagyok, a Kócos kutyakozmetika és állateledel bolt vezetője.

2004 óta fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy mindenki igényeit kiszolgáljuk mind a kutyakozmetika mint a vásárlás  terén.

Kutyakozmetikusnak lenni nem könnyű feladat, nagyon kell szeretni az állatokat, nagyon sok türelem, gyengédség és persze kifinomult szépérzék szükséges ahhoz, hogy munkánkat jól végezzük.

Kozmetikusaink mesterei a szakmának, jól képzettek és mint ahogy én magam is mindig arra törekedtem hogy tudásomnak megfelelően a legszebb munkát végezzem, –  ők is ezt teszik!

Ez csak teljes odaadással lehet megtenni, hiszen ezek a kiskutyák családtagnak számítanak és úgy kell velük bánni mint a gyerekekkel!

Türelemmel, szeretettel! Számunkra ez természetes! Kutyakozmetikában kiváló minőségű samponokat, ápoló szereket használunk, hogy az önök kedvence szép külsőben illatosan távozzon! 

Vendégeink általában a teljes körű kozmetikai szolgáltatást választják ekkor előzetes megbeszélés és a gazdi kívánságának figyelembevételével, kozmetikusaink csodálatos átalakítást végeznek a kutyusok küllemét illetően! 

Számunkra is nagy öröm amikor boldogan és illatosan kerül vissza kedvencük a gazdihoz, hiszen ez a mi mesterségünk! 

Jól felszerelt üzletünkben nem csak kozmetikai szolgáltatást végzünk, – aki betér hozzánk biztosan talál valamit házi kedvencének.

Jó minőségű, magas hústartalommal rendelkező tápjaink biztosítják hogy kutyája egészséges legyen, szőre szép és csillogó maradjon.

Száraz és nedves tápok 100%- os hústartalmú jutalomfalatok nagy választéka várja a vásárlókat!

A felszereléseket illetően minőségi szép fekhelyek kuckók bungalók szállítók hordozó táskák hámok nyakörvek pórázok kutyaruhák felszerelések ápolási termékek közül választhat mindenki kedvező áron!

Nálunk a kiszolgálás mindig udvarias és szakértelmünknek hála, megfelelő tanáccsal szolgálunk a táplálkozást, – otthoni ápolást illetően!

 

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!